Još jedna pobeda mladih Radinčanki, dvanaesta zaredom

SMEDEREVO, 16. mart 2024 – Rukometašice iz Radinca nastavile su pobednički niz i u sinoćnoj utakmici  ostvarile dvanaesti trijumf u isto toliko odigranih utakmica u ovogodišnjem prvenstvu Prve lige: Mladi radnik – VGSK 33:19 (16:8).

Goleadu na ovom meču je sa sedmerca otvorila Lena Janković (2 gola), a onda je Nikolina Stojanović (7) sa tri vezana pogotka primorala gošće da zatraže tajm-aut.

Tek posle gola koji je postigla najbolja akterka meča Marta Filipović (4), kada su Radinčanke povele sa 7:0, gostujuća ekipa je uspela da se upišu na semafor prvim pogotkom.

Trener Milica Petrović je, videvši dominaciju njenih učenica, šansu pružila i onima sa manjom minutažom, a one su tom maksimalno iskoristile, pa se na odmor otišle sa osam golova prednosti.

U nastavku susreta, pogotkom Kristine Dejanović (4) domaće su stigle i dvocifrene razlike, a onda su u završnici meča Danica Zubanović (5) i Anđela Stojković (3), uz zvuk sirene, stavile tačku na ovaj neravno pravni duel.
U narednom kolu Radinčanke očekuje znatno ozbiljniji testa, sastaju sa trećeplasiranom na tabeli ekipom Sloge u Petrovcu na Mlavi.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!